Halvgodt forhold

Gi slipp på det som ikke gjør deg godt. Et forhold er ikke noe man skal streve med for å få til å fungere. Et forhold skal være en god opplevelse som fyller deg med glede og energi, også etter at den første forelskelsen har lagt seg. Kjæresten din skal være din beste venn, en som du gleder deg til å treffe og være sammen med, gleder deg til å snakke med og gi en god klem.

Mange tror at et halvgodt forhold er bedre enn å være for seg selv. Det er ikke riktig. Forhold kan være fantastiske, og du skal ikke slå deg til ro med noe mindre enn det.

Forhold som tar slutt
Hvor mye man ønsker å treffe "den rette" tidlig i livet og leve lykkelig sammen med ham, gjør man sjelden det. Forhold tar slutt. Det kan være både trist og leit. Men det finnes også positive sider ved opplevelsen: erfaringen gjør at vi senere vil forstå andre som kommer i en lignende situasjon. Alt vi selv har erfart, har vi forståelse for hos andre.

Opplevelsen vil også påminne oss om hva vi virkelig ønsker i et forhold. Det som ikke fungerte så godt i forholdet vi gikk ut av, vil gjøre oss mer bevisste på hva vi vil ha. Slik sett lærer man mye av forhold som tar slutt. Snart vil du drømme om en ny kjæreste som passer deg bedre og harmonerer mer med deg. Eller kanskje du finner ut at du trives best alene, uten en kjæreste? Det er det også mange som gjør.
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season