Intuisjonen

Hvordan har intuisjonen din guidet deg i dag? Har du lyttet til den?

Dagen går så mye lettere og blir så mye morsommere når vi følger intuisjonen vår. Følger de spontane innskytelsene som fyller oss i løpet av en dag. Innfall som ofte føles helt løsrevet fra det vi holder på med, men som i ettertid viser seg å være riktige. I form av å gi oss mer glede og energi, en ny innsikt eller en sårt fortjent hvil. 

Intuisjonen din er en del av deg som bare vil ditt beste. Det eneste den ønsker er at du skal realisere drømmene dine og ha et godt liv - overhøre fornuften og følge hjertet ditt.

Intuisjonen har alltid vært en naturlig del av meg. En vennlig veileder som leder meg. Når intuisjonen min formidler noe til meg, fylles jeg med en indre visshet og ro. En trygghet som gjør at jeg umiddelbart vet hva jeg skal gjøre. Opp gjennom livet har den guidet meg i alt fra små hendelser i hverdagen til store endringer i livet, og resultatet er like fantastisk hver gang. På reisene mine til Australia, New Zealand og Alaska, har den ledet meg til de fineste stedene og menneskene, og gitt meg de vakreste naturopplevelsene. Underveis i livet har intuisjonen min også guidet meg i økonomiske spørsmål. Det har gjort at jeg økonomisk har kunnet ta kvantesprang - uten noen form for synbar sikkerhet - i visshet om at jeg var trygg.

Opplevelsene er mange og gode, i likhet med gleden og tryggheten ved å vite at alle svarene finnes inni meg. Der andre følger fornuften og rådene fra omgivelsene sine ved endringer i livet, behøver jeg ikke annet enn å lytte til meg selv.

Om du ønsker å vite mer om intuisjonen og hvordan du selv kan bli kjent med din, kan du lese mer i artiklene som følger.


Nøkkelord; Intuisjonen

 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season