PYNTE TIL JUL


Det er koselig å pynte til jul. Her er noen hyggelige ting du kan gjøre i desember:

* Førjulstiden er en fantastisk tid å kjøpe blomster. Utvalget bugner av julestjerner, asaleaer, svibler, julegleder, amaryllis og søte alpefioler. Fargeutvalget er stort, i år kan vi få julestjerner i både rødt, hvitt og rosa. Det ene vi trenger er å velge fargen som passer best til hjemmet vårt.

Blomstene kan fordeles over alt i huset; julestjernen på stuebordet, alpefiolen på kjøkkenbenken og amaryllisene i vinduskarmen. Lag gjerne en dekorasjon av de forskjellige plantene, som to røde julestjerner sammen med noen blå svibler. Fargene er fine når de settes sammen, og skaper en varm og lun julestemning.

* Juletoner skaper også en lys og god stemning. Julemusikken er noe av det vakreste vi har og bør spilles mer enn kun i juledagene. Så sett gjerne på litt musikk i førjulstiden når du er hjemme, og velg det du liker best; julesanger eller instrumentale toner. I dag finnes det mye fint å velge mellom. Om kvelden kan det også være koselig å tenne levende lys og lytte til musikk.

* Et fruktfat med epler, appelsiner og bananer hører også med i adventstiden. På samme vis som en bolle med nøtter, fikener og dadler. Tørkede epleringer er også godt.

Førjulstiden i desember kan være en nydelig tid, om du fyller rommene og huset ditt med vakre toner og julestemning. Hjemmet ditt kan bli et sted du gleder deg til å komme hjem til, og hvor du føler ro og fred.
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season