Andre gode rådUteaktiviteter
Om det er noen i omgivelsene dine som trenger hjelp til hagearbeid, snømåking eller annet, så tilby din hjelp. Fysisk aktivitet er supert for humøret.

Frisk luft
Frisk luft gjør oss godt, utrolig godt, langt bedre enn inneluften. Så gå ut en tur og få noen hyggelige synsinntrykk, best av alt i naturen. Finn en koselig sti som du kan følge og trekk inn den rene, klare luften mens du går. Nyt fuglesangen og stillheten. Om du må være inne, kan du sette opp vinduene og få inn litt frisk luft i rommene.

Morsom gange
En måte å bli i glad på når man er ute og går, er ved å endre gangen sin; rette opp ryggen, ta lange gode skritt og bevege armene i stor bue langs kroppen. Situasjonen blir alltid litt komisk og får en fort til å le.

God belysning
Når det er høst og vinter hjelper det å tenne på lysene inne. Om du ikke har god belysning, kan du kjøpe inn lamper og spotlights til boligen din. Bare husk å kjøpe nok til at boligen stråler av sol. Det vil også stueplantene dine sette pris på. Lampene avgir i tillegg mye varme som gjør at du kan senke termostaten på ovnene dine. God belysning inne er både naturlig og nødvendig i vintermånedene.

Samvær med positive mennesker
Det skjer umiddelbart noe positivt når man møter andre mennesker. Det er noe ved samspillet som gjør oss godt. Samværet får tankene våre over på lysere ting, samtidig som vi ubevisst oppfanger den andres positive energier.

Summert blir rådene: Bevegelse, ut i det fri og samvær med hyggelige mennesker.
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season