Noen ord til deg

Siden om Sinnet er skrevet til deg som i dag lever med angst og depresjon. Ønsket mitt er å hjelpe deg til å leges og styrke håpet ditt om at det finnes et lys der fremme, hvor smertefullt og uutholdelig livet ditt enn er i dag. Etter selv å ha levd med angst og depresjoner i mange år av mitt liv, vet jeg alt om smerten - og gleden ved å bli fri fra den.

Hvordan blir man fri? Jeg skulle så gjerne fortalt deg veien å gå. Men slik livet er, ser det ut som om vi alle har hver vår vei å gå, en vei som vi må finne på egen hånd. Det beste rådet jeg kan gi deg, er at du lytter til intuisjonen din og gjør det som føles rett for deg.

Mitt eget sinn var helt i oppløsning og greide å lege seg selv. Det kan sinnet ditt også gjøre.

Det vil hjelpe deg mye om du greier å se på angsten din som en oppgave du har fått for å løse. For det finnes en årsak til angsten som du en dag kan finne, enten på egen hånd eller ved hjelp av en terapeut.

Jeg håper hjemmesiden min kan være til hjelp for deg underveis, at noen ord kan gi deg håp og lede deg videre på ferden. På ny vil jeg oppmuntre deg til å lytte til ditt indre. Svarene finnes alle i deg, i likhet med veien du skal gå. Og ikke glem, at uansett hvor lenge du har vært syk, så kan du bli frisk, både fra angsten og depresjonen. La smerten din bli midlertidig. Det ligger et fantastisk liv der fremme og venter på deg!

            
                                                       
                                            Lykke til og alt godt, fra Elisabeth
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season