Positive tanker

Positive tanker kan skape små mirakler i livet ditt. Om du savner venner, eller har knapt med penger, kan tankene dine bringe deg livet du ønsker. Selv vokste jeg opp i et hjem med god økonomi. Livet mitt var fylt med friluftsliv og mange venner. Da jeg fikk depresjoner og angst, mistet jeg alt. Energien min ble borte, jeg klarte ikke lenger å ha kontakt med venner, og måtte søke sosialkontoret om penger til mat og husleie. Stunden var ikke lang før jeg mistet selvfølelsen min og følte jeg ikke hadde noen verdi. Slik levde jeg i flere år, til noe fint en dag hendte.

Etter hvert som jeg begynte å bli frisk, tenkte jeg tilbake på oppveksten min og forstod at det var det som var meg; å ha et godt liv med rommelig økonomi. Fra den tid så jeg for meg at jeg levde slik jeg den gang gjorde; omgitt av venner og med alle de pengene jeg ønsket. Tiden var ikke lang før livet mitt endret seg.

Så prøv å se for deg at du er frisk, og har hyggelige venner og en strålende økonomi. Det er det som er deg. Uavhengig av hvordan oppveksten din har vært, kan du se for deg fremtiden din lys og fin, og at du har alt du ønsker nå. Prøv å fylle kroppen din med alle de herlige følelsene du ville hatt om drømmene dine var realisert. Tenk deg at bankkontoen din er full av penger, at du kan kjøpe alt det du vil, og at du bor i drømmehuset ditt og kan reise dit du ønsker. Kjenn gleden du ville ha følt, og visualiser at livet ditt er lyst og godt. Tankene dine vil gi deg livet du ønsker. Det vi ser for oss og drømmer om blir ofte realisert.
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season