Ren kjærlighet

Betingelsesløs kjærlighet, tenker du noen gang på den? Kjærligheten som gavmildt deles med andre uten å forvente noe tilbake. Den finnes :-) Små barn og dyr gir av gleden og lyset sitt på det vis. Barna når de strålende lyser opp ved synet av deg og hundene når de logrende kommer mot deg. For dem er det nok at du er til. Om du tidligere på dagen har fått dårlige karakterer til eksamen eller vært uheldig på annet vis, har ingen betydning. De er like glad i deg og setter like stor pris på deg.

Som små levde vi alle slik; smilte til de vi passerte når vi ble trillet i vognen og delte av gleden og lyset vårt. Inntil vi fikk erfare mer av livet, som avvisende ord og blikk, og vi begynte å lukke hjertene våre for å beskytte oss mot smerten. Livserfaringene gjør at vi som voksne har et liv og en væremåte som ofte ikke rommer så mye ubetinget kjærlighet. Når vi skal gi, ønsker vi å få noe tilbake, og om noen ikke lever opp til forventningene våre, er de lite verd. Å få gjøre feil er forunderlig nok ofte kun forbeholdt oss selv.

Hvor mange smiler du til? Hvor mange sier du hei til og gir et kompliment? Prøv en dag å gi uten å forvente noe tilbake og se hvor lett det er. Det finnes så mye kjærlighet, både inni oss og rundt oss. Vi er omgitt av den hver dag. Men noen må gi det første smilet og vise den første gleden over vårsolen eller snøen som daler ned. Om du vil, kan du være den første og på det vis lyse opp dagen til en annen. For hvert smil som du gir, blir det vakre ringvirkninger i omgivelsene dine.
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season