Gi gaver til deg selv

Fra vi er små lærer vi å gi gaver til andre. Det føles både naturlig og hyggelig for oss. Like hyggelig som å gi presanger til andre, er det å gi gaver til seg selv, spesielt i stunder hvor man trenger en liten oppmuntring eller savner kontakt med venner. Det du ikke får av andre, kan du isteden gi til deg selv. Her er noen eksempler på hva du kan gjøre:

Når du har bursdag, så ta en tur til blomsterbutikken og kjøp den fineste buketten du ser. Eller om du heller vil, sett sammen en nydelig bukett av blomstene de har der. Fortell ekspeditrisen at buketten er en bursdagspresang og be henne pakke den inn i silkepapir med fine bånd rundt. Når du kommer hjem kan du sette buketten i en vase og glede deg over fødselsdagen din. 

Om du ikke har fått mail fra noen på en stund og savner det, så send en hyggelig mail til deg selv. Om du vil, kan du legge ved et bilde du har tatt av en vakker blomst, et naturlandskap eller noe annet fint du har. Skriv en hilsen som varmer hjertet ditt og gjør deg glad, og send den til deg selv med mange gode klemmer. Slike hilsener er alltid koselig å få.

Om du ikke har en kjæreste på Valentine´s dagen, så gå innom blomsterbutikken og kjøp en bukett til deg selv. Gjør dagen så vakker du kan ved å gi deg selv kjærlighet og omsorg. Spander på deg selv noe du har ønsket deg lenge, som en god middag, et fint klesplagg eller en dag med ro og fred, og gled deg over nuet. Du behøver ingen kjæreste for å få en uforglemmelig dag.
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season