Kreativitet

Som barn er vi alle kreative og i kontakt med den skapende delen av oss. Den livgivende kilden som fyller oss med energi og glede. Som små bringer leken oss inn i en verden der vi kan realisere drømmene våre og skape alt det vi ønsker.

Etter hvert som man blir eldre og begynner på skolen, mister man kontakten med kreativiten. De teoretiske fagene gjør at man fjernes fra den fine fantasien og ikke lenger har tid til å utfolde den. 

Som voksen kan du få kontakt med kreativiteten din igjen, og på ny oppleve gleden ved å leve i nuet. Oppleve gleden ved å holde på med ting som er så morsomme og inspirerende at du helt glemmer tid og sted, og kan engasjeres i flere timer uten å merke tiden som går.

De kreative evnene er forskjellig fra person til person. For noen er det morsomt å tegne, andre liker å skrive, noen er musikalske, mens andre igjen er flinke med farger og til å innrede boliger. Det finnes et vell av kreative evner, og muligheter til å realisere dem. Det sentrale er at du får kontakt med den skapende delen av deg og setter av tid til den. Ved å utfolde kreativiten din vil du komme i kontakt med deg selv og leve slik du er ment å leve. Livet ditt vil føles vidunderlig meningsfylt og godt. Slik det var da du som barn gledesstrålende pakket opp bursdagspresangen du så lenge hadde ønsket deg, og forventningsfull våknet hver morgen i glede over å få leke med den. Den samme gleden kan vi også oppleve som voksne når vi er i kontakt med skaperevnen vår. Kreativiteten fyller oss med en herlig energi og gir umiddelbart livet vårt en større dimensjon.
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season