Realiser drømmene dine!

Som ernæringsfysiolog er det mitt beste råd, om du ønsker å gå ned i vekt.

Kroppen vår har en biologisk trivselvekt som den gjerne vil ha. Om du veier for lite, ønsker den å gå opp i vekt og ned i vekt om du veier for mye. Vekten er individuell, også for de med samme høyde. Vi er alle litt forskjellige :-)

Så sett deg rolig ned i sofaen og tenk over livet ditt og hvordan det er. Trives du med arbeidet ditt og dagene slik de er eller er det noe du gjerne skulle ha sett annerledes? Om du selv kunne velge fritt, ville du da ha levd det livet du gjør?

Har du mye varme og omsorg i deg? Ville du istedenfor å sitte på et kontor ha arbeidet med mennesker eller dyr?  

Og hva med interessene dine? Har du noen evner som du i dag ikke bruker? Er du kreativ på noe vis, som flink til å tegne eller skrive? Eller er du kanskje musikalsk eller glad i å danse? 

Hva er det som gjør deg glad? Hva er det som fyller deg med glede og energi bare du tenker på det?

Dagen du realiserer drømmene dine; utfolder kreativiteten din og tar i bruk de unike evnene dine, vil vekten din gå ned av seg selv. Dagene dine vil da bli så inspirerende og lyse at de både vil nære deg og regulere matinntaket ditt. Du vil fortsatt gledes over maten men mest til måltidene, da du resten av dagen vil være fylt med inspirerende ting.

Så istedenfor å tenke på vekten din, realiser drømmene dine og fyll kjøkkenet ditt med et fargerikt utvalg av frukt og grønnsaker og annen sunn mat som du liker. Da vil kroppen din finne tilbake til sin naturlige vekt uten at du engang tenker over det. Prøv å se.

Og husk å gå turer og være mye ute i frisk luft :-)
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season