Affirmasjoner

Affirmasjoner er positive utsagn som kan endre livet ditt til det bedre. Setningene er flotte og vil kunne hjelpe deg til å få det livet du drømmer om, fylt av glede, en god helse, venner, morsomme reiser, god økonomi og inspirerende arbeide. I det hele, et godt og berikende liv. Jeg har selv opplevd affirmasjonenes fantastiske virkning, og kan på det varmeste anbefale dem videre. Både når det gjelder bedre selvtillit, helse, økonomi og andre områder i livet.

Det spesielle med affirmasjonene er at de, etter hvert som du gjentar dem, vil gå inn i underbevisstheten din og bli virkelige for deg. Det hele skjer av seg selv på forunderlig vis, som de reneste små mirakler ... Og gjør deg uendelig godt. Les bare de positive setningen under, og se hvor glad du blir:

- Livet mitt er fantastisk!
- Jeg er frisk og full av energi
- Jeg har et vell av evner og muligheter
- Alt ligger åpent og venter på meg
- Livet mitt er fullt av herlige mirakler
- Dette er en flott og strålende dag!

Strekk armene i været og gjenta setningene med iver og overbevisning, riktig lev deg inn i dem. Og se for deg at du har det slik utsagnene formidler: vidunderlig godt, akkurat nå. Vi kan forestille oss alt. Sinnet vårt er unikt på det vis. Og ved å se for oss livet vi drømmer om, er vi med på å skape det.  

Om du gjentar setningene, vil de gå inn i underbevissheten din og bli en del av deg. En del av livet ditt som venter der fremme. Du kan også gjerne lage noen setninger selv. Det vesentlige er at de er i nå-form (presens), som: Jeg er frisk og glad. Jeg har god økonomi. (Og ikke i futurum, som i morgen eller engang i fremtiden).

Skriv setningene ned i løpet av dagen, gjenta dem så ofte du vil. Si dem høyt eller inni deg, hjemme som ute. Jo mer du gjentar dem, jo fortere vil de gå inn og bli en del av deg. Til du en dag opplever at livet ditt er fullt av herlige mirakler. En fantastisk dag!Du finner flere oppmuntrende utsagn på Livet > Et godt liv > Positive setninger
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season