Løse opp lagene

Alt vi opplever i livet lagres i kroppen og sinnet vårt, både de gode og de smertefulle hendelsene. Etter hvert som vi vokser opp, legger de vonde opplevelsene seg som lag på lag utenpå den vakre kjernen vår; kjærligheten og lyset som finnes der inne. Om du vil, kan du løse opp disse lagene og komme inn til kjernen din igjen. Kanskje tiden er inne for deg til å gjøre det nå? Lagene kan alle bearbeides og leges. Dette kan du gjøre på flere vis: på egen hånd, ved å delta på selvutviklingskurs eller ved hjelp av en terapeut. 

Om du har opplevd vanskelige ting i livet, må du ta frem disse opplevelsene og se på dem, før du kan gi slipp på dem. Ved å kjenne på smerten du engang opplevde, støtter du deg selv og kan gå videre i livet. Det beste er om du greier å gråte. Gråten er fantastisk, fordi den løser opp sorg og smerte så fint. Men husk, du skal ikke gå inn i hver minste detalj fra barndommen din, om det er den som var vond, men bare få kontakt med forlattheten og det triste du opplevde. Når du løser opp smerten du går med, vil du lettere kunne leve med fortiden din. Du vil også se at opplevelsene dine har gitt deg en verdifull livsinnsikt. En innsikt som gjør at du i fremtiden vil forstå andre som opplever lignende ting. 

Etter hvert som du løser opp lagene, vil du få kontakt med lyset og gleden som finnes inni deg og bli den du opprinnelig er. Kroppen din vil føles lettere og du vil se meningen med livet ditt. Forventingsfull vil du realisere drømmene dine og leve det fantastiske livet du er ment å skulle ha.
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season