Oppskrift
4dl mandler med eller uten skall
3-4ss sukker/sirup
2ss Happy Delight*
1-2ss vann
*Happy Delight er tilsatt sitrusfrukt. Man kan også bruke en nøytral planteolje og tilsette 1-2ts sitronsaft.
Fremgangsmåte:
Mal mandlene i en kvern og legg de i blenderen.Tilsett sukker og olje.
Blend til en myk og fin marsipankonsistens.
Tilsett vann ved behov, én teskje om gangen. Prøv deg forsiktig frem, så konsistensen ikke blir for bløt. Og smak til med sukker.
Oppskriften gir 20 små marsipankuler.
Servering
Marsipanen serveres på et fat, pyntet med kokos og appelsin.
Det eneste du trenger er friske, fargerike grønnsaker og litt soyaost
som tilbehør. Velg de grønnsakene du liker best. På bildet er
tallerkenen fylt med:
gulrot
rød paprika
små brokkolibuketter
kålrabi
potet
erter (kokte)
Del grønnsakene i passelige skiver og buketter og legg dem på asjetten.
Dip
3-4 skiver soyaost
0.5dl rismelk
Smelt
osten i en liten smørgryte sammen med melken. Rør rundt med en visp
til
det blir en fin og jevn ostesaus. Hell sausen i en liten skål, sett den
i midten
på tallerkenen og nyt måltidet!