Noen råd

Tannlegen
Om du må en tur til tannlegen, så velg en tannlege som du kjenner og er trygg på. Om du er kvinne, så vil jeg anbefale deg å gå til en kvinnelig tannlege, da situasjonen vil føles tryggere for deg. Om du ønsker, kan du fortelle henne om angsten din når du kommer til timen. Om ikke, lar du det være.
Tannlegetimer er ikke lette når man har angst. Men også her skal du vite at du er trygg. Om du føler du blir blek og får pustevansker, kan du si ifra. En god tannlege vil møte angsten din med ro og ta vare på deg i situasjonen. Ellers er mitt beste råd å tenke positive tanker som at alt går bra.

Frisøren
Om du trenger å klippe deg, kan det være lurt å ta en "drop in" time en dag du føler deg klar for det. Ta det på sparket og gå inn i en salong i nærheten av der du bor ( der veien hjem er kort ), og hør om de har en ledig time. Da slipper du påkjenningen med ventetiden. Om du får pustevansker når du sitter i stolen, så prøv å puste på vanlig vis. Hvor ubehagelig det er, så vil alt gå fint.

Ut å reise
Om du skal ta bussen eller trikken, så sett deg på det ytterste sete. Det samme gjelder når du skal ut å fly eller ta toget: bestill sete ved midtgangen. Da vil du få en side fri og slippe å få mennesker så tett innpå deg. Dette er også lurt når du skal på en konsert. Et sete ved midtgangen gjør at du lettere kan forlate lokalet om angsten blir for sterk.
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season