Sunn livsstil

For å beholde den ungdommelige gløden i årene som kommer, er det lurt å spise sunt og være mye ute i frisk luft. Livsstilen din vil være helt avgjørende for hvordan de neste årene dine vil bli. 

Den delikate og fargerike menyen som nærer kroppen din best, er økologisk mat fra planteriket med stort innslag av frisk frukt, ferske grønnsaker og nøtter. Ved å spise sunt, vil det umiddelbart vises på utseende ditt og merkes på velværet.

Det finnes ingen super-krem eller kostholdspille som kan gi deg den vakre utstrålingen, livsgleden, energien og fine ansiktshuden som et kosthold med mye frukt og grønnsaker kan gi deg. Så velg mat uten tilsetningsstoffer og sukker. Ta en tur i butikken og gled deg over det fantastiske utvalget som finnes av frukt, bær og grønnsaker. Spis gjerne frukt til frokost eller som mellommåltid, som et eple og en banan eller noen forfriskende skiver med vannmelon og ananas. Og til lunsj, en delikat salat med avocado, maiskorn, tomater, saltatblader og annet godt du måtte ha. Strø rikelig med hasselnøtter over og nyt måltidet i ro og fred. Jo mer du lever i harmoni med naturen og nærer kroppen din med det beste fra planteriket, jo mer harmonisk og lykkelig vil du føle deg. Du vil glede deg over årene som kommer og alt det spennende som venter deg, samt gledes over at du får mer livserfaring og blir klokere for hvert år som går. Å telle rynker vil bli en saga blott når du lever i harmoni med seg selv. 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season