ALENE JUL


Mens noen gleder seg til jul og ser frem til en hyggelig uke med familie og venner, kan førjulstiden for andre oppleves trist og vond, om man ikke har noen å tilbringe julen sammen med.

Jeg vil gjerne formidle noen oppmuntrende ord til dere som opplever ensomhet. For julen kan også være fin når man er alene. Jeg har selv tilbragt mange juler alene og har et lyst og godt forhold til det. For meg har de fineste julaftenene ofte vært de hvor jeg har vært for meg selv. Julen er sjelden så fin som når man sitter i sofaen hjemme, alene for seg selv, omgitt av levende lys og lytter til nydelig julemusikk. Stemningen fremkaller de vakreste følelser i deg. I roen får man til fulle oppleve freden og julestemningen, i likhet med takknemligheten for det gode livet man har.

I artikkelen Pynte til jul, kan du lese om hyggelige ting du kan gjøre i desember. Deriblant hvordan du kan pynte boligen din og skape en koselig julestemning hjemme hos deg selv - inni deg som rundt deg.

Om du skal være alene i julen og synes det er trist, så forsøk å se og sette pris på de positive tingene i livet ditt, som muligheten til å pynte til jul, og gleden ved å ta en skitur og oppleve det fine vinterlandskapet. Du er ikke alene. Vi er alle en del av noe større; en lys og vakker dimensjon som vi får kontakt med når vi setter oss ned i stillheten og lytter til de vakre juletonene.

                                                        Ønsker deg en god og fredelig jul!
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season