Behandling

I dag finnes det mange spennende behandlingsformer innen naturmedisinen. Tilbud som kan være et godt supplement til den ordinære samtaleterapien. Homeopati er en av dem. Innen den alternative medisinen vil du finne et mer helhetlig syn på mennesket enn det skolemedisinen har. Naturterapeutene er ofte utdannet innen flere områder som kosthold, samtale, homeopati, akupunktur, healing, soneterapi med mer. En spennende opplevelse, om du ønsker det.

Når du er nedstemt eller strever med noe annet, er det alltid godt å ha et menneske å snakke med, som lytter til deg og ønsker å hjelpe. Kjenn etter et øyeblikk, hva du selv føler for. Er det noen av tilbudene innen den alternative medisinen som tiltaler deg, eller har du mest lyst til å gå i samtaleterapi hos en psykolog? Velg det som føles best for deg og prøv hvordan det er. Og ikke bli overrasket om du må prøve på nytt. Både innen skolemedisinen og naturmedisinen finnes det dyktige terapeuter og terapeuter som ikke skulle vært det. Så se deg litt rundt.

Under "Linker" har jeg lagt inn hjemmesiden til noen behandlere innen naturmedisinen som jeg kan anbefale deg. 

Før du finner en behandler, kan du selv være med å tiltrekke deg den rette. Det kan du gjøre ved å se for deg at du går hos en hyggelig og dyktig terapeut. En person som hjelper deg til å bli frisk og som du gleder deg til å møte. Ved å visualisere det, er du med på å skape det.                                                                                        
Ved siden av behandlingen vil jeg anbefale deg å gjøre noe fysisk, som å mosjonere. Noe lystbetont som du liker. Fysisk aktivitet vil også styrke deg psykisk. 

                                                                     Lykke til!
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season