Avokadokrem

Avokado smaker godt til rå grønnsaker som gulrøtter og kålrabi.
Ved å lage en krem tilsatt sitron og havsalt, får avocadoen en fantastisk smak.


Ingredienser til 2 porsjoner:
2 modne avocadoer
1ss sitronsaft
1ts havsalt
evt litt hvitløk

Del avocadoen i to og fjern kjernen. Ta deretter ut frukten med en skje og legg den i en bolle. Mos avocadoen med en gaffel.
Tilsett sitron, salt og hvitløk, gjerne mer enn oppskriften sier. Prøv deg frem og smak.

Servering
Server avokadokremen nylaget til staver og buketter av gulrøtter, kålrabi, blomkål og andre grønnsaker.


Råd
Avocado endrer farge og blir raskt brun når den åpnes. Det er derfor lurt å tilberede grønnsakene ferdig, før kremen lages. Ved siden av å gi avokadodippen en frisk smak, hjelper også sitrondråpene til med å holde den grønn.
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season