ALENE PÅ JULAFTEN

Om du skal være alene på julaften, så må du gjøre opplevelsen hyggelig og god, både formiddagen og kvelden :-) Det kan du gjøre ved å begynne dagen med en koselig frokost og se for deg at dagen blir lys og fin. Det fantastiske er, at det vi ser for oss vil ofte skje. Så når du sitter ved frokostbordet, si gjerne forventningsfullt til deg selv: 

- I dag er det julaften! Jeg gleder meg til alle de hyggelige opplevelsene som venter meg!

Når du er ferdig med å spise, ta gjerne en tur ut om formiddagen. Det vil gjøre deg godt. Gjør det som føles mest naturlig for deg, som å ta en skitur, en rusletur i parken, gå til en julegudstjeneste eller annet du føler for. Ved å gå ut vil du oppleve nye impulser, og tankene dine vil fylles av positive ting som du ser underveis, som en blå himmel, snødekte trær, barn som aker på kjelke, logrende hunder som gledes over å være ute, og andre hyggelige opplevelser. 

Og gled deg til å pakke opp de fine julegavene som ligger og venter på deg hjemme! Julegaver du har fått fra familie og venner, eller som du har kjøpt til deg selv. En julegave eller to kjøpt til deg selv kan være vel så fine, om du ikke får gaver fra andre. Og koselige julekort kan man også kjøpe og sette i vinduskarmen på kjøkkenet. Disse julekortene kan også være like fine som julekortene andre får i posten.

Når julaften kommer, må du gjerne ta på deg noe pent tøy og kle deg som om du skulle i et hyggelig juleselskap med andre. Eller om du heller ønsker, kle deg pent, men litt mer komfortabelt. Pynt deretter bordet med duk, servietter og levende lys og spis en god middag. Velg den maten du liker best, og hygg deg i ditt eget selskap.
Sett også gjerne frem et fat med frukt og noen skåler med sjokolade, nøtter og marsipan som du videre kan kose deg med ut over kvelden, til tonene fra vakker julemusikk.
 
                                                                                               Og ha en fredelig og hyggelig julaften!


                                           


 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
            Butterfly Season | Livet | Sinnet | Ernæring | Barn | Dyr | Naturen
SØK Butterfly Season